AcasăCodul munciiInstrucțiuni completare, semnare și transmitere documente șomaj tehnic - OFICIAL

Instrucțiuni completare, semnare și transmitere documente șomaj tehnic – OFICIAL

Pentru a beneficia de îndemnizaţia prevăzută la art. XI alin. (1) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 30/2020 pentru modificarea şi completarea unor acte normative, precum şi pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecţiei sociale în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, cu modificările şi completările aduse prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 32/2020, este necesar sa completați în format electronic toate câmpurile din “cerere, declarația pe proprie răspundere și lista persoanelor care urmează să beneficieze de îndemnizaţie”.

După completarea celor 3 documente, aveți posibilitatea să le semnați electronic prin aplicarea semnăturii digitale și să le transmiteți pe adresa de e-mail: [email protected] (DECI TOATE SUNT DE ACEASTA FORMA – „INLOCUITI JUDET” CU NUMELE JUDETULUI VOSTRU).

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

În cazul in care optați pentru semnarea olografă a documentelor, este necesar să printați cele 3 documente, să le semnați, după care să le scanați în format pdf și să le transmiteți pe adresa de e-mail: [email protected]. Pentru operativitatea procesării documentelor, AJOFM are rugămintea să transmiteți și “lista persoanelor care urmează să beneficieze de îndemnizaţie” în format electronic fără semnatură.

ATENȚIE: Conform art. XII, alin.(1) din O.U.G. nr.30/2020, documentele se vor semna de reprezentantul legal al solicitantului.

NOU – NEWS – anexele la OMMPS nr. 741/2020 în variante editabile – OUG 30/2020 (Anexa, Anexa 1 și Anexa 2) – CLICK AICI

Sursa – AJOFM Bihor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Pentru a beneficia de îndemnizaţia prevăzută la art. XI alin. (1) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 30/2020 pentru modificarea şi completarea unor acte normative, precum şi pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecţiei sociale în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea...Instrucțiuni completare, semnare și transmitere documente șomaj tehnic - OFICIAL
error: Conținutul este protejat !!