ANAF (oficial) – notificări privind impactul Brexit

0
255

ANAF informeaza intr-o postare oficiala ca – “Procesul de retragere a Regatului Unit al Marii Britanii din Uniunea Europeană (BREXIT) a fost finalizat la data de 31 ianuarie 2020.

În conformitate cu Acordul de Retragere ratificat de către ambele părți, o perioadă de tranziție se va derula de la data de 1 februarie 2020 până la data de 31 decembrie 2020,pe parcursul căreia Marea Britanie va respecta, în continuare, acquis-ul european, inclusiv politicile Uniunii Europene în domeniul fiscal și domeniul vamal.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Pe durata perioadei de tranziție, Marea Britanie nu va participa la mecanismul decizional și nu va mai fi reprezentată în instituțiile UE, dar va păstra drepturile și obligațiile ce revin unui stat membru.

Aceste luni, până la sfârșitul anului 2020 vor permite Uniunii Europene și Marii Britanii să planifice și să pregăteasca un nou parteneriat privind relațiile viitoare.

UTIL – Cod Fiscal 2020 și CPF 2020 – actualizate la 04.02.2020 (integral, cu modificările OG 5/2020 și OG 6/2020) – click aici

REVEDEȚI PREZENTAREA
Vama
Articolul precedentDeclarația 112 (ANAF 2020) – actualizare azi, 04.02.2020, la PDF-ul inteligent oficial (corecție plafon 01/2020 calcul câmp D_17)
Articolul următorCare este numărul de zile lucrătoare (și ore) pentru luna IANUARIE 2020 – pentru CIM cu normă întreagă sau CIM cu timp parțial (util)
ANAF informeaza intr-o postare oficiala ca - “Procesul de retragere a Regatului Unit al Marii Britanii din Uniunea Europeană (BREXIT) a fost finalizat la data de 31 ianuarie 2020. În conformitate cu Acordul de Retragere ratificat de către ambele părți, o perioadă de tranziție se...anaf-oficial-notificari-privind-impactul-brexit

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.