NEWS – ANAF precizează că nu face descinderi în apartamentele românilor (oficial)

1
271

Referitor la articolele apărute în spațiul public, cu privire la posibilele acțiuni de control demarate de ANAF în perioada următoare, institutia mentioneaza intr-un comunicat pe pagina oficiala de FB, ca este important să faca următoarele precizări:

Agenția Națională de Administrare Fiscală nu are în prezent în derulare astfel de acțiuni de verificare.
– Pentru combaterea evaziunii fiscale, ANAF dispune de o gamă largă de instrumente, astfel cum sunt definite de Codul de procedură fiscală.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Institutia precizeaza că toate verificările ANAF se realizează în baza analizelor de risc, care pun în evidență riscurile de neconformare la declarare și plată.

NEWS – MMPS propune pentru 2020, ca salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată – să fie majorat la 2.230 lei lunar – click aici

REVEDEȚI PREZENTAREA
ANAF
Articolul precedentULTIMA ORĂ – Camera Deputaților a aprobat eliminarea supra-impozitării contractelor part-time
Articolul următorModel „Proces-Verbal inventariere numerar casierie unitate” – necesar pentru dosar inventar anual 31.12.2019 (editabil, gratuit)

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.