AcasăCodul munciiIMPORTANT (NOU) - intervalul în care aplicația REGES nu a funcționat este...

IMPORTANT (NOU) – intervalul în care aplicația REGES nu a funcționat este consemnată oficial (10:00-20:00 – pentru data de 02.12.2019)

Dupa cum stiti, in data de 02.12.2019 – DETALII AICI – Inspectia Munci a facut cunoscut faptul ca că, începând cu ora 10, funcționarea portalului REGES a fost întreruptă din motive tehnice, independente de atribuțiile ce revin Inspecției Muncii în asigurarea funcționării optime a acestei aplicații.

Tot Insp. Mun. – a mentionat ieri urmatoarele – nefiind o problemă tehnică generată de aplicație, ci o disfuncționalitate de comunicații de date, care a survenit neașteptat, nu a fost posibilă publicarea unui anunț prin care să avertizăm utilizatorii în legătură cu această situație,precizand ca – intervalul în care aplicația REGES nu a funcționat este consemnată oficial, iar lipsa înregistrărilor care ar fi trebuit operate în acest interval nu va constitui motiv de sancționare.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Astazi insa, Inspectia Muncii revine cu cumpletari, mentionand faptul ca – începând cu ora 20 (ieri 02.12.2019), problemele de acces la portalul REGES au fost remediate.

Inspectia Muncii reitereaza că intervalul în care aplicația REGES nu a funcționat este consemnată oficial, 2 decembrie 2019 în intervalul orar 10 – 20, iar lipsa înregistrărilor REVISAL care ar fi trebuit operate în acest interval nu va constitui motiv de sancționare.

Inspectia Muncii mulțumeste pentru înțelegere!

ALTE FISIERE UTILE:

NOU – Utilitar pentru cei care aveți utilaje în gestiunea firmei/șantiere (model) – centralizează consumul pe baza completării în FAZ – CLICK AICI
Aplicație pentru calculul la zi al dobânzilor și penalităților – pentru aducerea la cunoștința persoanei care a predat actele cu întârziere – CLICK AICI
UTIL – Calendarul obligațiilor fiscale (include curs valutar actualizat automat) – fișier gratuit – click aici
– NOU – aplicație care calculează coeficientul „K” (pentru cei ce țin evidența global valoric) – click aici

Sursa – https://reges.inspectiamuncii.ro/

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Dupa cum stiti, in data de 02.12.2019 - DETALII AICI - Inspectia Munci a facut cunoscut faptul ca că, începând cu ora 10, funcționarea portalului REGES a fost întreruptă din motive tehnice, independente de atribuțiile ce revin Inspecției Muncii în asigurarea funcționării optime a...IMPORTANT (NOU) - intervalul în care aplicația REGES nu a funcționat este consemnată oficial (10:00-20:00 - pentru data de 02.12.2019)
error: Conținutul este protejat !!