AcasăCECCARATENȚIE (informare CECCAR) - în atenția membrilor RESTANȚIERI !!!

ATENȚIE (informare CECCAR) – în atenția membrilor RESTANȚIERI !!!

CECCAR revine și vă comunică faptul că, în situația în care până la data de 30 septembrie 2019 nu depuneți Raportul și Declarația privind modul de exercitare a profesiei pe anul în curs, veți fi debitați cu următoarele cotizații:

– 800 lei/an pentru persoane fizice;
– 800 lei/an pentru persoane juridice.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Suplimentar se va calcula și penalitatea de 25%, aplicată la sumele mai sus menționate.

Raportul se va depune doar online, pe platforma https://raport.ceccar.ro utilizând aceleași date de logare (user și parolă) comunicate în anul 2018. Raportul se consideră încărcat după finalizarea tuturor pașilor și emiterea confirmării de încărcare.

UTIL SI RECENT – Procedura de declarare a stării de inactivitate pentru contribuabilii care nu-și îndeplinesc, pe parcursul unui semestru calendaristic, nicio obligație declarativă – click aici

Sursa – ceccar.ro


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
CECCAR revine și vă comunică faptul că, în situația în care până la data de 30 septembrie 2019 nu depuneți Raportul și Declarația privind modul de exercitare a profesiei pe anul în curs, veți fi debitați cu următoarele cotizații: - 800 lei/an pentru persoane fizice; -...ATENȚIE (informare CECCAR) - în atenția membrilor RESTANȚIERI !!!
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura