ATENȚIE – potrivit ANAF DGV, Sistemul Informatic Integrat Vamal este indisponibil (RSDPS, ECS, ICS, EORI, RMF)

0
214

În perioada 06.08.2019 orele 17.00 – 07.08.2019 orele 10.00, Sistemul Informatic Integrat Vamal va fi indisponibil, respectiv sistemele RSDPS, ECS, ICS, EORI, RMF nu vor funcționa.

ANAF DGV menționeaza că sistemul NCTS va fi funcțional exceptând componenta de analiza de risc. Pe perioada de indisponibilitate a Sistemului Informatic Integrat Vamal, formalitaţile vamale se vor desfăşura în procedură alternativă, conform reglementărilor naționale în vigoare.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Birourile vamale au obligația ca pâna astâzi orele 16.30 să finalizeze toate operațiunile vamale aflate pe fluxul de procesare.

NEWS – ANAF va dezvolta sistemul informatic „e-Popriri” (înființare, suspendare, continuare și ridicare măsuri de executare silita prin poprire bancara) – click aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.