Ministerul Finanțelor Publice vrea sa ia dreptul inspectorilor Antifraudă de a beneficia de statut special

1
245

Potrivit – Meridian Sindicat – prin proiectul de ordonanta de urgenta publicat saptamana trecuta pe site-ul ministerului se incearca sa se ia dreptul inspectorilor antifrauda, din cadrul Directiei Generale Antifrauda Fiscala, de a beneficia de statut special. Astfel la art. 17 din proiect se prevede ca:

,, Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 74/2013 privind unele măsuri pentru îmbunătăţirea şi reorganizarea activităţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 389 din 29 iunie 2013, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 144/2014, cu modificările ulterioare, se modifică după cum urmează:
1. Alineatul (2) al articolului 4 se abrogă.”

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Alineatul (2) al articolului 4 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 74/2013 se refera la faptul ca: ,,Personalul care ocupă funcții publice de inspector antifraudă are drepturi și îndatoriri specifice de serviciu care se stabilesc prin statut special, aprobat prin lege.”

Meridian Sindicat – considera ca prin eliminarea acestei prevederi se creeaza mari prejudicii acestei categorii profesionale, avand in vedere faptul ca printr-un statut special se pot reglementa drepturi, indatoriri și incompatibilități specifice pentru inspectorii antifrauda in baza specificului activitatii desfasurate.

REVEDEȚI PREZENTAREA
ANAF
Articolul precedentGhidul privind rezidența fiscală a persoanelor fizice – în limba engleză (oficial ANAF)
Articolul următorLegea 136/2019 – obligativitate echipare cu case de marcat până la final de 2019 (pentru automate vânzare – cafea, băuturi răcoritoare, snacksuri, etc.)
ministerul-finantelor-publice-vrea-sa-ia-dreptul-inspectorilor-antifrauda-de-a-beneficia-de-statut-specialPotrivit - Meridian Sindicat - prin proiectul de ordonanta de urgenta publicat saptamana trecuta pe site-ul ministerului se incearca sa se ia dreptul inspectorilor antifrauda, din cadrul Directiei Generale Antifrauda Fiscala, de a beneficia de statut special. Astfel la art. 17 din proiect se...

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.