AcasăCodul munciiOUG 56/2019 - completare legislație zilieri cu noi domenii (text integral și...

OUG 56/2019 – completare legislație zilieri cu noi domenii (text integral și info rapid)

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 552 din 4 iulie 2019, a fost publicata – Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 56 din 3 iulie 2019 pentru completarea Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activităţi cu caracter ocazional desfăşurate de zilieri.

AVAND IN VEDERE CELE DE MAI SUS, va supunem atentiei cateva precizari suplimentare – via AJFP Dambovita (institutie careia ii multumim pentru posibilitatea reluarii informatiilor) – precum si textul integral. Speram sa va fie de folos.

✔ În categoria beneficiarilor activității prestate de zilieri au fost introduse și unitățile din subordinea Ministerului Tineretului și Sportului.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

✔ A fost completată lista domeniilor de activitate pentru care se pot folosi zilieri cu următoarele:

a) hoteluri și alte facilități de cazare, tabere de copii, cabane;
b) baze sportive și cluburi sportive.

PENTRU A DESCARCA OUG 56/2019 – CLICK AICI

ALTE RESURSE UTILE PE SUBIECTUL ZILIERI – CLICK AICI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 552 din 4 iulie 2019, a fost publicata - Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 56 din 3 iulie 2019 pentru completarea Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activităţi cu caracter ocazional desfăşurate de...OUG 56/2019 - completare legislație zilieri cu noi domenii (text integral și info rapid)
error: Conținutul este protejat !!