AcasăCodul munciiAngajatorii care încheie contract de stagiu - sprijin financiar în cuantum de...

Angajatorii care încheie contract de stagiu – sprijin financiar în cuantum de 2.250 lei/lună (oficial – iulie 2019)

Tranziția absolvenților de învățământ superior de la sistemul de educație la piața muncii se poate realiza de către angajatori prin organizarea de programe de stagiu conform Legii nr.335/2013 privind efectuarea stagiului de către absolvenții de învățământ superior, pe o perioadă de șase luni de la debutul lor în profesie.

Angajatorii care încheie contract de stagiu în condițiile Legii nr.335/2013 beneficiază la cerere, pe întreaga perioadă de derulare a contractului de stagiu, de un sprijin financiar oferit de către Agenția Națioanală pentru Ocuparea Forței de Muncă prin intermediul agențiilor județene pentru ocuparea forței de muncă în cuantum de 2.250 lei/lună, pentru fiecare contract de stagiu încheiat.Suma lunară se acordă angajatorilor de la data încheierii contractului de stagiu, propoțional cu timpul efectiv lucrat.

Durata contractului de stagiu este de șase luni.Pe baza referatului de evaluare, în termen de cinci zile de la finalizarea stagiului, angajatorul eliberează un certificat/o adeverință de finalizare a stagiului.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Sursa (cu multumiri) – Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă SM

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Tranziția absolvenților de învățământ superior de la sistemul de educație la piața muncii se poate realiza de către angajatori prin organizarea de programe de stagiu conform Legii nr.335/2013 privind efectuarea stagiului de către absolvenții de învățământ superior, pe o perioadă de șase luni de...Angajatorii care încheie contract de stagiu - sprijin financiar în cuantum de 2.250 lei/lună (oficial - iulie 2019)
error: Conținutul este protejat !!