AcasăLegislatie actualizataOPANAF 1443/2019 - procedura de agreare și selecție a practicienilor în insolvenţă...

OPANAF 1443/2019 – procedura de agreare și selecție a practicienilor în insolvenţă (text integral și info oficial)

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 457 din 6 iunie 2019, a fost publicat – Ordinul preşedintelui ANAF nr. 1443 din 29 mai 2019 – privind procedurile de agreare şi selecţie a practicienilor în insolvenţă de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

AVAND IN VEDERE CELE DE MAI SUS, va supunem atentiei cateva precizari suplimentare – via AJFP Dambovita (institutie careia ii multumim pentru posibilitatea reluarii informatiilor) – precum si textul integral. Speram sa va fie de folos.

✔ Procedura de selecţie a practicienilor în insolvenţă se derulează în vederea desemnării unui practician în insolvenţă viabil în dosarele de insolvenţă în care organul fiscal central (ANAF) are calitatea de creditor, astfel încât să se asigure un grad ridicat de recuperare a creanţelor fiscale.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

✔ La nivelul centralei ANAF se constituie Comisia de agreare a practicienilor în insolvenţă, în vederea organizării procedurilor de agreare.

✔ Procedura de selecţie a practicienilor în insolvenţă agreaţi se realizează de către Comisia de selecţie constituită la nivelul centralei ANAF, pentru contribuabilii cu creanţe mai mari de 5.000.000 lei inclusiv.

PENTRU A DESCARCA TEXT INTEGRAL OPANAF 1443/2019 – CLICK AICI

✔ Pentru creanţele mai mici 5.000.000 lei, selecţia se efectuează de comisiile de selecţie a practicienilor în insolvenţă constituite la nivelul organelor fiscale centrale din subordinea ANAF (DGAMC, AJFP).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 457 din 6 iunie 2019, a fost publicat - Ordinul preşedintelui ANAF nr. 1443 din 29 mai 2019 - privind procedurile de agreare şi selecţie a practicienilor în insolvenţă de către Agenţia...OPANAF 1443/2019 - procedura de agreare și selecție a practicienilor în insolvenţă (text integral și info oficial)
error: Conținutul este protejat !!