UTIL – opinia ITM referitor la munca desfășurată la un bar cu zilieri (oficial)

0
554

Solicitand opinia colegilor de pe grup, referitor la munca desfasurata la un bar cu zilieri – si primind mai multe pareri complet diferite, o stimata colega (careia ii multumim pentru material) – a solicitat lamuriri da la ITM Arad in acest sens.

Cei de la institutia in cauza, foarte amabili si cu mare promptitudine – au trimis un raspuns lamuritor. Speram sa va fie de folos (click pe imagine pentru marire).

UTIL – ULTIMA ORĂ – precizări noi și oficiale de la Inspecția Muncii (viitoare modificări la REVISAL/REGES). Când se vor putea efectua depuneri? – click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
ZILIERI
Articolul precedentATENȚIE – azi, 30.05.2019, ultima zi pentru depunere bilanț/situații financiare la 31.12.2018. Toate resursele aici!
Articolul următorOUG 35/2019 – declarație unică la ghișeu (NOU) și restituire taxa auto fără compensare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.