AcasăCodul munciiULTIMA ORĂ - precizări noi și oficiale de la Inspecția Muncii (viitoare...

ULTIMA ORĂ – precizări noi și oficiale de la Inspecția Muncii (viitoare modificări la REVISAL/REGES). Când se vor putea efectua depuneri?

Dupa cum stiti, la inceputul zilei v-am anuntat ca – DETALII SUPLIMENTARE AICIvom avea o noua versiune de Revisal (vers. 6.0.7 – începând cu data de 01.06.2019), iar în perioada 31.05.2019 – 01.06.2019 vor avea loc lucrări de mentenanță la REGES (potrivit ITM judetene).

Iata insa ca de curand, pe site-ul oficial al Inspecției Muncii, au fost postate o serie de precizari, pe care vi le redam in continuare:

– ca urmare a efectuării unor lucrări de mentenanță programate, în perioada 31.05.2019 ora 14:00 – 01.06.2019 ora 12:00, portalul REGES pentru transmiterea on-line a registrului general de evidență a salariaților va fi indisponibil.

NEWS – versiunea 6.0.7 a aplicației REVISAL a fost publicată pe site-ul oficial al Inspecției Muncii (valabilă după 01.06.2019) – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

– incepând cu data de 1 iunie 2019, va fi disponibilă o nouă versiune a aplicației Revisal, 6.0.7. După această dată, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.5/6.0.6/6.0.7 ale aplicației Revisal – DESCARCA DE AICI VERSIUNILE DE CARE AI NEVOIE

– angajatorii care în prezent utilizează versiunea Revisal 5.0.8, nu vor mai putea transmite registrul începând cu data de 31 mai 2019. Pentru actualizarea aplicației Revisal, este recomandat să urmați instrucțiunile cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare – DESCARCA GHID DE AICI.

– pentru securitatea datelor, este indicat ca înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să efectuați o copie de siguranță a bazei de date.

IMPORTANT – potrivit ITM Caras-Severin – Angajatorii vor putea efectua depuneri incepand de sambata, 01.06.2019, cel tarziu la ora 12:00.

NOU – Model pontaj cu număr nelimitat de salariați – cu evidența zile CO, calcul număr mediu de salariați (pentru contrib. la fondul de handicap), plus alte opțiuni – click aici


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Dupa cum stiti, la inceputul zilei v-am anuntat ca - DETALII SUPLIMENTARE AICI - vom avea o noua versiune de Revisal (vers. 6.0.7 - începând cu data de 01.06.2019), iar în perioada 31.05.2019 - 01.06.2019 vor avea loc lucrări de mentenanță la REGES (potrivit...ULTIMA ORĂ - precizări noi și oficiale de la Inspecția Muncii (viitoare modificări la REVISAL/REGES). Când se vor putea efectua depuneri?
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura