AcasăCodul munciiUcenicia la locul de muncă, stagiari, internship - material oficial ITM (20...

Ucenicia la locul de muncă, stagiari, internship – material oficial ITM (20 pagini)

Inspectoratele Teritoriale de Muncă derulează în perioada 15 aprilie – 31 mai 2019 – activităţi de informare şi conştientizare cu privire la respectarea legislaţiei specifice privind ucenicia la locul de muncă, efectuarea stagiului pentru absolvenţii de învăţământ superior şi internship-ul.

În acest sens, va prezentam un material oficial din data de 17 mai 2019, prezentat in cadrul unei întâlniri la care au participat pe de-o parte inspectorii de muncă, iar pe de altă parte – reprezentanţi ai angajatorilor, partenerilor sociali, instituţiilor (Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă, Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Inspectoratul Şcolar Judeţean, etc.).

PENTRU A DESCARCA MATERIALUL (OFICIAL ITM) – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Sursa (cu multumiri) – Inspectoratul Teritorial de Munca Caras-Severin

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Inspectoratele Teritoriale de Muncă derulează în perioada 15 aprilie - 31 mai 2019 - activităţi de informare şi conştientizare cu privire la respectarea legislaţiei specifice privind ucenicia la locul de muncă, efectuarea stagiului pentru absolvenţii de învăţământ superior şi internship-ul. În acest sens, va prezentam...Ucenicia la locul de muncă, stagiari, internship - material oficial ITM (20 pagini)
error: Conținutul este protejat !!