AcasăImpozite/TaxeComerț angro cu produse energetice - propan (speță oficiala ANAF)

Comerț angro cu produse energetice – propan (speță oficiala ANAF)

Intrebare – Operatorul economic care achiziţionează de la un importator produsul energetic propan cod NC 27711 12, ambalat în butelii în vederea comercializării angro, are obligaţia de a se înregistra la autoritatea competenta pentru obţinerea autorizaţiei de comercializare în sistem angro de produse energetice?

Raspuns

Procedura de înregistrare a operatorilor economici care comercializează în sistem angro sau en détail produse energetice – benzine, motorine, petrol lampant, gaz petrolier lichefiat şi biocombustibili nu se aplică pentru produsele energetice preambalate. Prin urmare, pentru produsul energetic propan achiziţionat de la un importator ambalat în butelii în vederea comercializării angro nu are obligaţia de a se înregistra la autoritatea competenta pentru obţinerea autorizaţiei de comercializare în sistem angro de produse energetice.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Baza legala – Ordinul preşedintelui ANAF nr 1849 / 2016 articolul 2

Sursa – anaf.ro – Speta publicata la data 22.09.2018 (Acesta nu reprezinta un act administrativ fiscal in sensul art. 41 din Codul de Procedura Fiscala sau un act administrativ de autoritate in sensul art. 1 din legea 554/2004 a contenciosului administrativ si nu este opozabil tertilor)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Intrebare - Operatorul economic care achiziţionează de la un importator produsul energetic propan cod NC 27711 12, ambalat în butelii în vederea comercializării angro, are obligaţia de a se înregistra la autoritatea competenta pentru obţinerea autorizaţiei de comercializare în sistem angro de produse energetice?...Comerț angro cu produse energetice - propan (speță oficiala ANAF)
error: Conținutul este protejat !!