AcasăNewsNEWS - pana la data de 21.05.2019, se vor restitui în integralitate...

NEWS – pana la data de 21.05.2019, se vor restitui în integralitate sumele aferente taxelor auto (MFP)

Potrivit – Sindicatului Finantiştilor din Administrația Fiscală – din dispozitiile Ministerului Finantelor Publice (adresa trimisa ieri catre DGRFP/AJFP), pana la data de 21.05.2019, trebuie restituite in integralitate taxele auto.

Aceasta solicitare exceptionala primita pentru un interval foarte mic de timp, cu un personal ANAF subdimensionat si cu o logistica IT neadecvata, a creat o situatie ce va genera ore de munca suplimentare pentru personalul din administrarea creantelor bugetare. Sindicatului Finantiştilor din Administrația Fiscală (SFAF) atrage atentia ca munca suplimentara trebuie compensata cu zile libere platite, in conformitate cu prevederile art. 33, alin. 2 din Legea nr. 188/1999 rep. privind Statutul functionarului public.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Temei legal: Articolul 33 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarului public,

„(1) Durata normala a timpului de lucru pentru functionarii publici este, de regula, de 8 ore pe zi si de 40 de ore pe saptamana.
(2) Pentru orele lucrate din dispozitia conducatorului autoritatii sau institutiei publice peste durata normala a timpului de lucru sau in zilele de sarbatori legale ori declarate zile nelucratoare functionarii publici de executie au dreptul la recuperare sau la plata majorata cu un spor de 100% din salariul de baza . Numarul orelor platite cu sporul de 100% nu poate depasi 360 intr-un an)”

DIN NOU – multumiri Sindicatului Finantiştilor din Administrația Fiscală – pentru posibilitatea preluarii informatiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Potrivit - Sindicatului Finantiştilor din Administrația Fiscală - din dispozitiile Ministerului Finantelor Publice (adresa trimisa ieri catre DGRFP/AJFP), pana la data de 21.05.2019, trebuie restituite in integralitate taxele auto. Aceasta solicitare exceptionala primita pentru un interval foarte mic de timp, cu un personal ANAF subdimensionat...NEWS - pana la data de 21.05.2019, se vor restitui în integralitate sumele aferente taxelor auto (MFP)
error: Conținutul este protejat !!