AcasăNewsNEWS - inspectorii ANAF DGV au confiscat un număr de 26.652 articole...

NEWS – inspectorii ANAF DGV au confiscat un număr de 26.652 articole vestimentare, în valoare totală de 160.000 euro (în București)

Saptamana trecuta, inspectorii Serviciului Supraveghere şi Control Vamal din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti au efectuat o acţiune în vederea combaterii evaziunii din domeniul vamal, la centrul comercial Dragonul 1 din Bucureşti.

Acţiunea efectuată cu sprijinul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, a vizat traficul ilicit cu produse contrafăcute şi frauda cu mărfuri extracomunitare nefiscalizate. Cu ocazia controalelor au fost descoperite şi reţinute în vederea confiscării un număr total de 26.652 bucăţi diverse articole şi accesorii de îmbracăminte şi încălţăminte în valoare totală estimată de aproximativ 160.000 euro.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Bunurile în cauză, susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală, erau inscripţionate cu numele unor mărci de prestigiu – CALVIN KLEIN, ADIDAS, PUMA, NIKE, NEW BALANCE, SPIDERMAN, REEBOOK, POLO, ARMANI, D&G, PRADA, DISNEY, TOMMY HILFIGER, CHANEL LACOSTE, DIESEL etc.

Cu această ocazie au fost aplicate şi două sancţiuni contravenţionale in cuantum de 2.500 lei, iar conform Regulamentului (UE) nr. 608/2013 şi a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală, urmează a se sesiza reprezentanţii titularilor de marcă în vederea expertizării bunurilor reţinute.

Sursa – customs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Saptamana trecuta, inspectorii Serviciului Supraveghere şi Control Vamal din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti au efectuat o acţiune în vederea combaterii evaziunii din domeniul vamal, la centrul comercial Dragonul 1 din Bucureşti. Acţiunea efectuată cu sprijinul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, a vizat...NEWS - inspectorii ANAF DGV au confiscat un număr de 26.652 articole vestimentare, în valoare totală de 160.000 euro (în București)
error: Conținutul este protejat !!