Formularul 163 – Cerere de înscriere/radiere în/din Registrul entităților/unităților de cult (ANAF a publicat PDF-ul inteligent)

4
445

Pe site-ul oficial al ANAF a fost publicat PDF-ul inteligent necesar generarii F 163 – Cerere de înscriere /radiere în /din Registrul entităţilor /unităţilor de cult pentru care se acorda deduceri fiscale – conform cu Ordinul Presedintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 819 din 19 Martie 2019text integral – pentru aprobarea Procedurii privind organizarea Registrului entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale, precum și a modelului și conținutului unor formulare (Monitorul Oficial nr. 223 din 22.03.2019).

Acesta este in prezent la versiunea A 1.0.0 – din data de 01.04.2019. UTIL – Registrul ONG (entități/unități de cult) pentru deducerile fiscale – ce a adus nou Ordinul ANAF 819/2019 (plus link oficial registru)click aici.

PENTRU A DESCARCA PDF INTELIGENT (F 163) – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

ALTE FISIERE PUSE LA DISPOZITIE DE ANAF – PE PAGINA OFICIALA A APLICATIEI – CLICK AICI

4 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.