AcasăCodul munciiREMINDER (2019) - agenții economici trebuie să comunice toate locurile de muncă...

REMINDER (2019) – agenții economici trebuie să comunice toate locurile de muncă vacante (termen 5 zile), dar și ocuparea lor (termen 1 zile)

Agențiile Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, reamintesc agenților economici (si in anul 2019) – că au obligația de a comunica toate locurile de muncă vacante existente în unitate sau cele noi create.

Astfel potrivit art.10 ali.(1) din Legea nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea locurilor de muncă, angajatorii trebuie să anunțe agențiile pentru ocuparea forței de muncăMODEL ANEXA OFICIALA AICI .

IMPORTANT – ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER (STIRILE VOR AJUNGE TOT TIMPUL, DAR SI REPEDE – LA TINE) – CLICK AICI

De asemenea, angajatorii au obligația să comunice agenției pentru ocuparea forței de muncă, din raza căreia își desfășoară activitatea, ocuparea locurilor de muncă vacante, care au fost comunicate conform alin. (1) al art.10, în termen de o zi de la data ocupării acestoraMODEL ANEXA OFICIALA AICI.

Angajatorii care au încadrat în muncă persoane din rândul beneficiarilor de indemnizație de șomaj au obligația de a anunța în termen de 3 zile agențiile pentru ocuparea forței de muncă la care aceștia au fost înregistrați, conform art.41 ali.(2) din Legea nr.76/2002.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

Sursa (cu multumiri) – AJOFM Satu Mare – Compartimentul Resurse Umane,Salarizare, Comunicare și Secretariatul Consiliului Consultativ

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Agențiile Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, reamintesc agenților economici (si in anul 2019) - că au obligația de a comunica toate locurile de muncă vacante existente în unitate sau cele noi create. Astfel potrivit art.10 ali.(1) din Legea nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj...REMINDER (2019) - agenții economici trebuie să comunice toate locurile de muncă vacante (termen 5 zile), dar și ocuparea lor (termen 1 zile)
error: Conținutul este protejat !!