OPANAF 508/2019 – modificare procedură autorizare comercianți produse energetice

0
610

Cu intarziere, va informam ca, in Monitorul Oficial nr. 171 din 4 martie 2019, a fost publicat Ordinul preşedintelui ANAF nr. 508 din 28 februarie 2019 privind modificarea anexei nr. 1 la Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 3.236/2018 pentru aprobarea Procedurii de înregistrare a operatorilor economici care comercializează în sistem angro sau en détail produse energetice – benzine, motorine, petrol lampant, gaz petrolier lichefiat şi biocombustibili, precum şi pentru aprobarea modelului şi conţinutului unor formulare.

AVAND IN VEDERE CELE DE MAI SUS, va supunem atentiei cateva precizări suplimentare – via AJFP Dambovita (institutie careia ii multumim pentru posibilitatea reluarii informatiilor) – precum si textul integral:

1 – A fost modificată Procedura de înregistrare a operatorilor economici care comercializează în sistem angro sau en détail produse energetice – benzine, motorine, petrol lampant, gaz petrolier lichefiat şi biocombustibili.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

2 – Astfel, au fost ELIMINATE următoarele condiții pentru obținerea atestatului de comercializare:

a) deţinerea de spații de depozitare corespunzătoare, în proprietate sau folosinţă;
b) necesitatea ca produse energetice comercializate în baza atestatului trebuie să fie recepţionate şi livrate fizic doar din depozitul angro autorizat.

PENTRU A DESCARCA TEXTUL OPANAF 508/2019 – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Monitorul Oficial
Articolul precedentATENȚIE – CECCAR recomandă includerea unor clauze speciale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în contractele încheiate de membri
Articolul următorDeclarația Unică (speță oficială ANAF) – venituri din închiriere în lei și valută (cedarea folosinței bunurilor)
opanaf-508-2019-modificare-procedura-autorizare-comercianti-produse-energeticeCu intarziere, va informam ca, in Monitorul Oficial nr. 171 din 4 martie 2019, a fost publicat Ordinul preşedintelui ANAF nr. 508 din 28 februarie 2019 privind modificarea anexei nr. 1 la Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 3.236/2018 pentru aprobarea Procedurii...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.