ANAF – „capturi” noi la Birourile Vamale de Frontieră

0
444

În data de 4 martie 2019, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Sighet au descoperit, la intrarea în România, 84,3 kg droguri ascunse într-un autoturism modificat constructiv în scopul disimulării acestora.

În data de 4.03.2019, în jurul orei 10:00, la intrarea în România, din Ucraina, în baza unei informații furnizate de către polițiștii de frontieră, inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Sighet au procedat la efectuarea unui control vamal amănunțit asupra autoturismului Renault Twingo, înmatriculat în Germania, cu care călătoreau doi cetățeni olandezi.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

În urma controlului vamal s-au descoperit 167 de pachete în greutate totală de 84,3 kg, suspectate a conține droguri. Acestea au fost ascunse într-un locaș confecționat artizanal, prin dublarea podelei autoturismului, în zona scaunelor din față. Descoperirea bunurilor presupuse a fi droguri s-a efectuat cu ajutorul endoscopului, aparat de control aflat în dotarea biroului vamal Sighet.

Existând indiciile săvârșirii infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 271 din Codul vamal al României, respectiv de art. 3 din Legea nr. 143/2000 privind revenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, cu modificările și completările ulterioare, cazul a fost predat organelor poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

Sursa – ANAF Facebook

REVEDEȚI PREZENTAREA
ANAF
Articolul precedentDeclarația 112 (ANAF 2019) – modificare PDF inteligent (corecție ștergere secțiune angajator F2 – dacă nu are sume completate)
Articolul următorDeclarația Unică (ANAF 2019) – actualizare PDF inteligent (vers. A 2.0.6 – rezolv. probl. informatice în legătura cu secțiunea II.2.2)
anaf-capturi-noi-la-birourile-vamale-de-frontieraÎn data de 4 martie 2019, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Sighet au descoperit, la intrarea în România, 84,3 kg droguri ascunse într-un autoturism modificat constructiv în scopul disimulării acestora. În data de 4.03.2019, în jurul orei 10:00, la intrarea în România,...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.