AcasăNewsOperațiunea ICEBERG - procedura de inspecție fiscală demarată pentru 80 de contribuabili...

Operațiunea ICEBERG – procedura de inspecție fiscală demarată pentru 80 de contribuabili (NEWS)

In cadrul operatiunii ICEBERG, grupul de lucru constituit la nivelul ANAF a demarat procedura de inspectie fiscala pentru 80 de contribuabili, care, din punct de vedere al administrării fiscale si al categoriei de risc fiscal, sunt incadrati astfel:

1). – la contribuabili mari, administrati de DGAMC Bucuresti
– 13 contribuabili pentru care s-a demarat inspectia fiscala
– 102.278.428 lei nivelul riscului estimat

2). – la contribuabili mijlocii, administrati de DGRFP Bucure9ti
– 67 contribuabili pentru care s-a demarat inspectia fiscala
– 157.118.235 lei nivelul riscului estimat

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Selectia contribuabililor a fast efectuata in baza riscurilor estimate si cuantificate, in urma controalelor operative derulate de inspectorii antifrauda. Pentru efectuarea inspectiei fiscale la contribuabilii administrati de catre DGAMC Bucuresti, au fost selectati 50 de inspectori fiscali cu experientain zona verificarilor fiscale.

Pentru contribuabilii mijlocii selectati in scopul efectuarii inspectiei fiscale, au fost relocate 67 de echipe de inspectie fiscala, care sunt coordonate centralizat si unitar in ceea ce priveste tratamentul fiscal aplicat, pentru acoperirea riscurilor identificate.

ULTIMA ORA – ANAF a aplicat 61 de sancțiuni contravenționale (în prima luna a operațiunii Tomis). Acțiunile de monitorizare și control vor continua – click aici

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
In cadrul operatiunii ICEBERG, grupul de lucru constituit la nivelul ANAF a demarat procedura de inspectie fiscala pentru 80 de contribuabili, care, din punct de vedere al administrării fiscale si al categoriei de risc fiscal, sunt incadrati astfel: 1). - la contribuabili mari, administrati de...Operațiunea ICEBERG - procedura de inspecție fiscală demarată pentru 80 de contribuabili (NEWS)
error: Conținutul este protejat !!