Declarația Unică (ANAF 2019) – actualizare ieri, 22.02.2019, la PDF-ul inteligent valabil pentru generare formular (vers. A 2.0.4)

4
872

Pe site-ul oficial al ANAF a fost actualizat ieri, PDF-ul inteligent necesar generarii – Declaraţiei unice (DU) – privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice – valabil pentru anul 2019 (in prezent la versiunea A2.0.4 din data de 22.02.2019).

Aplicatia este conforma cu Ordinul Preşedintelui ANAF nr. 49 din 11 ianuarie 2019 text integral si info termen aici – pentru aprobarea modelului, conţinutului, modalităţii de depunere şi de gestionare a formularului „Declaraţie unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice” – publicat in Monitorul Oficial nr. 43 din 16 ianuarie 2019.

PENTRU A DESCARCA PDF INTELIGENT (D.U.) – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Pagina oficiala ANAF (pentru alte resurse) – click aici

REVEDEȚI PREZENTAREA
Declaratii Anuale
Articolul precedentSituație cu cifra de afaceri lunară – de trimis de clienți, pentru corecta raportare în D 112 (sector construcții – model)
Articolul următorANAF (DGV) – 47.800 bucăți țigarete Rothmans și 4.000 bucăți țigarete Davidoff – ascunse în scopul sustragerii de la vămuire

4 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.