AcasăCECCARGhidul de gestionare a activităților pentru practicile mici și mijlocii - gratuit...

Ghidul de gestionare a activităților pentru practicile mici și mijlocii – gratuit la CECCAR (elaborat de IFAC)

Practicile mici și mijlocii (PMM-uri) reprezintă o parte esențială a profesiei – acestea constituie o majoritate covârșitoare a firmelor de contabilitate la nivel mondial și, în multe zone din lume, sunt principalul angajator al profesioniștilor contabili care își exercită profesia în firme specializate. Mai mult, PMM-urile deservesc, în general, întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri), care sunt un motor de creștere și inovație.

Este un fapt bine cunoscut că profesioniștii contabili au adesea rolul de consilieri preferați ai IMM-urilor, clienți cu care formează de obicei relații de lungă durată, bazate pe încredere, și cărora le pot oferi o multitudine de servicii profesionale de calitate.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

În acest context, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), în completarea inițiativelor Federației Internaționale a Contabililor (IFAC) care vizează creșterea profilului și dezvoltarea capacității PMM-urilor la nivel mondial, vine în sprijinul membrilor săi prin publicarea traducerii în limba română a celei mai noi ediții a Ghidului de gestionare a activităților pentru practicile mici și mijlocii, aceasta putând fi consultată gratuit de pe www.ceccar.ro.

PENTRU A CONSULTA SI DESCARCA GHIDUL – CLICK AICI

CONTINUTUL GHIDULUI ESTE URMATORUL:

– Modulul 1 Planificarea pentru firma dumneavoastră
– Modulul 2 Modele de practică, asociații și rețele
– Modulul 3 Construirea și dezvoltarea firmei dumneavoastră
– Modulul 4 Puterea oamenilor: Dezvoltarea unei strategii care implică oamenii
– Modulul 5 Valorificarea tehnologiei
– Modulul 6 Managementul relației cu clienții
– Modulul 7 Gestionarea riscurilor
– Modulul 8 Planificarea succesiunii

Sursa – ceccar.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!