AcasăCECCARNOU - CECCAR a publicat modelele pentru "Raportul anual de activitate pentru...

NOU – CECCAR a publicat modelele pentru „Raportul anual de activitate pentru anul 2019” (PF și PJ – raportare 2018)

CECCAR a publicat in cursul zilei de ieri, formularul “Raport de activitate” aferent anului 2018, ce va fi disponibil începând cu data de 23 ianuarie 2018. Acesta se va completa doar electronic (ca si anul trecut), pentru a fi încărcat on-line sau depus pe suport electronic la filială.

IMPORTANT – CECCAR nu precizeaza daca formularul “Raport de activitate” aferent anului 2018, va fi disponibil începând cu data de 23ianuarie 2018 pe platforma raport.ceccar.ro, ca si anul trecut (unde numele de utilizator este CNP-ul – n.r.).

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Presupunem ca (n.r.), dupa data de 23 ianuarie 2018, membrii filialei pot solicita acordarea vizei de exercitare a profesiei (DESIGUR SI DUPA PLATA COTIZATIILOR – FIXA SI VARIABILA).

UPDATE – Completarea și transmiterea lor efectivă, urmează a fi demarată odată cu inițializarea platformei online, corespunzătoare, despre a cărei funcționalitate vă vom informa, atunci când ea va deveni operațională ! – via CECCAR Bihor

PENTRU A DESCARCA MODELELE DE RAPOARTE – CLICK AICI

Sursa (cu multumiri de la noi) – CECCAR Gorj

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!