AcasăDeclaratii fiscaleDeclarația A 4200 - se construiește pornind de la o colecție...

Declarația A 4200 – se construiește pornind de la o colecție de fișiere, apare automat luna în care este completată (info)

Multumita colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook – va supunem atentiei un raspuns oficial pentru cei care au depus Declaratia A4200 si la generare/depunere a aparut o alta luna, fata de cea declarata.

Speram sa va fie de folos.

Referitor la e-mail-ul dvs. înregistrat la Direcţia Generală de Servicii pentru Contribuabili din cadrul ANAF sub numărul …. / ……12.2018, vă comunicăm următoarele:

– Declaraţia A4200 se construieşte pornind de la o colecţie de fişiere XML, reprezentând fiecare o zi fiscală, precum şi un XML rezumat al perioadei numit în opis (sau registru), toate produse de o casă de marcat (AMEF) şi semnate cu certificatul acesteia.

– Declaraţia A4200 se depune pe portalul e-guvernare.ro.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

– Instrucțiunile de depunere a declarației A4200 pot fi găsite la link-ul – click aici – iar un ghid gasiti aici – LINK

– În aplicația A4200 apare automat luna în care este completată, nu cea corespunzătoare fișierelor.

UPDATE (oficial) – Termenele de depunere a declarațiilor pentru casele de marcat – A4200, A4203, F4109 (plus pașii necesari) – click aici

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!