OPANAF 3105/2018 – modificare nomenclator obligații D 100 (modificare OPANAF 587/2016)

2
397

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 1067 din 17 decembrie 2018, a fost publicat – Ordinul preşedintelui ANAF nr. 3105 din 11 decembrie 2018 privind modificarea şi completarea Ordinului preşedintelui ANAF nr. 587/2016 pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor şi taxelor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau reţinere la sursă.

AVAND IN VEDERE CELE DE MAI SUS, va supunem atentiei cateva precizări suplimentare – via AJFP Dambovita (institutie careia ii multumim pentru posibilitatea reluarii informatiilor) , precum si textul integral:

Nomenclatorul obligaţiilor de plată la bugetul de stat a fost modificat astfel:

– A fost eliminat „Impozitul pe veniturile obţinute la jocuri de noroc practicate în România de persoane fizice nerezidente”;

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

– Au fost introduse 3 noi poziţii:

a) Impozit asupra veniturilor suplimentare offshore;
b) Compensaţii aferente dreptului de trecere în schimbul limitărilor aduse dreptului de folosinţă;
c) Despăgubiri acordate pentru toate pagubele cauzate prin exercitarea dreptului de trecere.

– Instrucţiunile de completare au fost modificate în mod corespunzător.

PENTRU A DESCARCA OPANAF 3105/2018 – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentDeclarație gestionar – se completează după efectuarea procesului de inventariere anuală la 31.12.2018 (model)
Articolul următorINFO – data limită pana când trebuie recuperate zilele libere de 24 și 31 decembrie 2018

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.