ULTIMA ORĂ – zilele de 24 și 31 decembrie 2018, declarate zile libere pentru angajații din sistemul public (oficial)

0
426

Guvernul a stabilit ca zilele de 24 și 31 decembrie 2018 să fie zile libere pentru salariații din sectorul public, pentru a face legătura între zilele de week-end și zilele libere de Crăciun și de Anul Nou.

Zilele libere vor fi recuperate prin prelungirea corespunzătoare a programului normal de lucru până la data de 18 ianuarie 2019, potrivit planificărilor stabilite.

Facilitatea nu se acordă în cazul locurilor de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă din cauza caracterului procesului de producţie sau specificului activității.

UPDATE – INFO – data limită pana când trebuie recuperate zilele libere de 24 și 31 decembrie 2018 – click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

De asemenea, pentru funcționarea justiției ca serviciu public, aceste dispoziții nu se aplică magistraților şi altor categorii de personal din cadrul instanțelor judecătorești implicate în soluționarea proceselor cu termen în zilele de 24 și 31 decembrie 2018 şi nici participanţilor în aceste procese.

Sursa – Min. Muncii Serviciul Comunicare, Mass-Media și Relații cu Publicul

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentInspectorii antifraudă au verificat 464 de firme din Dragonul Roșu. Controalele vor continua… – NEWS
Articolul următorProcesul-Verbal privind rezultatele inventarierii anuale la 31.12.2018 – ce trebuie sa conțină (util)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.