AcasăDeclaratia 112NU UITAȚI - data de 21.12.2018, este termen limită pentru depunerea declarațiilor...

NU UITAȚI – data de 21.12.2018, este termen limită pentru depunerea declarațiilor fiscale (aferente noiembrie 2018)

Cu sprijinul colegilor de pe – Contabili pe Facebook – dar avand in vedere si relatarile din anii trecuti, va informam ca, prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 84/2012, a fost completată Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de Procedură Fiscală, în sensul că, după art. 111, a fost introdus art. 111¹.

Astfel, inclusiv in acest an (2018), potrivit art.155 aliniat 2 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, creanţele fiscale pentru care, potrivit Codului Fiscal sau altor legi care le reglementează, scadenţa şi termenul de declarare se împlinesc la 25 decembrie, sunt scadente şi se declară până la data de 21 decembrie (INCLUSIV D 394 si plati).

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

Prin urmare, întrucât în acest an, 21 decembrie nu este zi de week-end, creanţele fiscale aferente lunii noiembrie 2018 – sunt scadente şi se declară până în ultima zi lucrătoare anterioară datei de 21 decembrie 2018 (CONFORM LEGISLATIE), adică până la 21 decembrie a.c. inclusiv.

SUSTINE BLOGUL NOSTRU – ACCESAND BANNER-ELE DE PE SITE – PENTRU CUMPARATURI SAU ALTE INTERESE. ESTE SIMPLU – LE AI IN PARTEA DREAPTA, SAU LA FINAL ARTICOL.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!