AcasăCodul munciiMajorarea salariului minim pe economie - cu 01 decembrie 2018, sau la...

Majorarea salariului minim pe economie – cu 01 decembrie 2018, sau la 01 ianuarie 2019? Decizia este în curs …

„Încă nu s-a mutat (majorarea salariului minim pe economie – de la 1 decembrie la 1 ianuarie). Este o decizie în curs. Erau cele două date – 1 decembrie şi 1 ianuarie – şi se va lua o decizie în Guvern, în următoarele zile”, a afirmat Eugen Teodorovici, azi – 27.11.2018.

Sursa – mediafax.ro

Deci, stimati colegi, stati pe „faza” si nu va faceti planuri pentru perioada urmatoare, deoarece este posibil sa ne apucam de decizii colective de majorare a salariului minim. Speram sa nu fie asa, insa … in Romania totul este imprevizibil.

Promitem ca va tinem la curent cu tot ce o sa se intample in urmatoarele zile – aici sau pe grupul de pe Facebook – Contabili pe Facebook.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!