Agenți plasare forță de muncă în străinătate – formularele de înregistrare și formularele pentru notificare (model)

0
301

Inregistrările, respectiv notificările, pe care agenții de plasare forțe de muncă prevăzuți la art. 1^1 alin (3) din Legea 156/2000 au obligația să le efectueze, se realizează prin depunerea sau transmiterea prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, sau prin poștă electronică a formularelor de înregistrare însoțite de documentele prevăzute în Normele metodologice de aplicare a legii.

Pentru facilitatea demersurilor agenților de plasare, ITM-Harghita pune la dispoziție în format electronic formularele de înregistrare și formularele pentru notificare prevăzute în Normele metodologice de aplicare a legii. Speram sa va fie de folos.

PENTRU A DESCARCA FORMULARELE – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

ULTIMA ORA – se propune creșterea salariului minim din 01.11.2018, precum și diferențierea salariului minim în funcție de studii sau vechimea de peste 15 aniclick aici

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentControale ITM în domeniul transportului rutier al mărfurilor periculoase
Articolul următorSponsorizări efectuate de microîntreprinderi – precizări oficiale ANAF (nov. 2018)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.