NEWS – inspectorii Antifraudă au verificat 332 de firme din Dragonul Roșu (amenzi de 4,47 de milioane lei)

1
267

În perioada 23–25 octombrie, inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF au controlat 332 de firme din incinta centrului comercial Dragonul Roșu din localitatea Voluntari (jud. Ilfov) .

Urmare constatării de contravenții, inspectorii antifraudă fiscală au dispus două avertismente și 459 de amenzi în cuantum total de 4,47 de milioane lei. De asemenea, au dispus confiscarea de numerar, venituri ilicite şi bunuri în valoare totală de 224.980 lei.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

Direcţia generala antifraudă fiscală din cadrul ANAF acționează permanent pentru destructurarea lanţurilor tranzacţionale organizate în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale şi pentru reducerea evaziunii fiscale, în vederea atingerii obiectivului strategic de creștere a gradului de conformare voluntară la declarare și plată.

NEWS – Inspectorii Antifraudă au verificat peste 1.700 de firme dacă fiscalizează încasările. Acțiunile vor continua! – CLICK AICI

Acțiunile de monitorizare și control ale inspectorilor antifraudă vor continua în perioada următoare.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentDeclarații fiscale cu termen limită de depunere în luna NOIEMBRIE 2018 – declarații/obligații pentru luna 10.2018
Articolul următorDeclarația 112 – o nouă actualizare la PDF-ul inteligent oficial ANAF (ieri, 01.11.2018 – concedii medicale)

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.