AcasăNewsContribuabilii mijlocii - arondați de azi, 01.11.2018, la AJFP-urile județene - NEWS

Contribuabilii mijlocii – arondați de azi, 01.11.2018, la AJFP-urile județene – NEWS

Incepand cu data de astazi – 01.11.2018, administrarea obligațiilor fiscale datorate de contribuabilii mijlocii, inclusiv de sediile secundare ale acestora, se realizează de organul fiscal de la nivel județean sau al municipiului București, după caz, in conformitate cu prevederile art. 30, alin. 3^1 din Codul de procedura fiscala, introdus prin art. 1 din Legea nr. 30/2018 .

Precizarea vine de pe pagina oficiala a Sindicatului Finanțiștilor din Administrația Fiscală – sursa – noutate postata inca de dimineata.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

Federatia Sindicatelor din Administratia Fiscala „Solidaritatea”, anunta inca de ieri – „Se pare ca, de maine, contribuabilii mijlocii se vor aronda la AJFP-urile județene. Se anunta o noapte lunga la ANAF.”

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!