NEWS – ANAF avertizează că nu transmite email-uri contribuabililor în care anunță controale fiscale

0
196

Agenția Națională de Administrare Fiscală nu transmite email-uri contribuabililor pentru a anunța controale fiscale sau ale Direcției Generale Antifraudă Fiscală.

ANAF precizează că informează contribuabilii cu privire la o viitoare inspecție fiscală printr-un aviz de inspecție, conform art. 102 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, iar în cazul controalelor DGAF, acestea sunt inopinate și operative.

În ultimele 24 de ore, persoane necunoscute au transmis în numele ANAF – email-uri de la o adresă care nu aparține instituției in cauza.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

ANAF atrage atenția că nu transmite aceste mesaje si sfătuieste contribuabilii să nu transmită vreun reply sau să acceseze link-uri indicate în mesajele text.

Sursa – ANAF (Serviciul comunicare, relații publice și mass media)

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentATENȚIE – lipsa autorizației de funcționare sancționată de ITM (comunicat oficial)
Articolul următorSinteza săptămânii 01.10.2018 – 05.10.2018 – lămuriri ANAF pentru noile case de marcat, registru oficial internship, recomandări de la noi, etc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.