AcasăDeclaratii fiscaleDUKIntegrator - versiune ANAF nr. 1.4.17.3.3 (10.09.2018) - necesar pentru transmitere fișiere...

DUKIntegrator – versiune ANAF nr. 1.4.17.3.3 (10.09.2018) – necesar pentru transmitere fișiere case de marcat

Acest kit DUKIntegrator are incorporat un kit jre6 de java, versiune 1.6, pe 32 biti. Va recomandam sa evitati dezarhivarea si folosirea acestui kit dintr-o cale care contine spatii in numele directoarelor.

Kitul poate fi folosit pe PC-uri fara java instalat: modificati fisierul dist/DUKIntegrator.bat inlocuind cele 2 aparitii ale textului ‘‘ cu calea in care se gaseste folderul dist. Apoi dati dublu-click pe fisierul DUKIntegrator.bat sau creati un shortcut catre acest fisier.

UPDATE (07.02.2020) – DUKIntegrator (2020) – ANAF a actualizat programul la versiunea nr. 1.4.17.3.3 (feb. 2020) – necesar la A4200 – click aici

FISIERUL SE DESCARCA DE PE SITE-UL OFICIALCLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

In cazul ca exista java instalat pe PC lansarea DUKIntegrator se face dand dublu-click pe fisierul dist/DUKIntegrator.jar. Indiferent de versiunea java instalata pe PC programul va folosi versiunea 1.6/32 biti incorporata. Acest lucru este util cand versiunea de java instalata pe PC este anterioara versiunii 1.6 sau ulterioara (si apar erori netratabile la semnarea electronica a documentelor).

Va rugam sa semnalati la [email protected] orice dificultate intampinata la folosirea acestui kit.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

7 COMENTARII

  1. In cazul in care am doua case de marcat cum fac ?
    Fac pentru fiecare casa A4200 adica trimit de 2 ori declaratia A4200 sau este o modalitate prin care sa pun ambele pe aceasi declaratie ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!