DUKIntegrator – versiune ANAF nr. 1.4.17.3.3 (10.09.2018) – necesar pentru transmitere fișiere case de marcat

7
4939

Acest kit DUKIntegrator are incorporat un kit jre6 de java, versiune 1.6, pe 32 biti. Va recomandam sa evitati dezarhivarea si folosirea acestui kit dintr-o cale care contine spatii in numele directoarelor.

Kitul poate fi folosit pe PC-uri fara java instalat: modificati fisierul dist/DUKIntegrator.bat inlocuind cele 2 aparitii ale textului ‘‘ cu calea in care se gaseste folderul dist. Apoi dati dublu-click pe fisierul DUKIntegrator.bat sau creati un shortcut catre acest fisier.

UPDATE (07.02.2020) – DUKIntegrator (2020) – ANAF a actualizat programul la versiunea nr. 1.4.17.3.3 (feb. 2020) – necesar la A4200 – click aici

FISIERUL SE DESCARCA DE PE SITE-UL OFICIALCLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

In cazul ca exista java instalat pe PC lansarea DUKIntegrator se face dand dublu-click pe fisierul dist/DUKIntegrator.jar. Indiferent de versiunea java instalata pe PC programul va folosi versiunea 1.6/32 biti incorporata. Acest lucru este util cand versiunea de java instalata pe PC este anterioara versiunii 1.6 sau ulterioara (si apar erori netratabile la semnarea electronica a documentelor).

Va rugam sa semnalati la [email protected] orice dificultate intampinata la folosirea acestui kit.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Anunțuri publicitare

7 COMENTARII

  1. In cazul in care am doua case de marcat cum fac ?
    Fac pentru fiecare casa A4200 adica trimit de 2 ori declaratia A4200 sau este o modalitate prin care sa pun ambele pe aceasi declaratie ?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.