AcasăCodul munciiDeclarație/Acord - cu privire la folosirea autovehiculelor în cadrul deplasărilor (model)

Declarație/Acord – cu privire la folosirea autovehiculelor în cadrul deplasărilor (model)

Sunt destul de frecvente cazurile in care, angajatorul asigura folosirea maşinii de serviciu de către salariaţi, pentru indeplinirea atributiilor ce le revin in desfasurarea eficienta a activitatii acestora.

De regula, este recomandabil ca angajatorul sa se asigure ca angajatul care efectuează deplasari cu masina de serviciu – are cunostinta de toate obligatiile ce ii revin odata cu aceasta activitate. Avand in vedere cele de mai susu – am elaborat un model in acest sens, pe care vi-l supunem atentiei. Speram sa va fie de folos.

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE DECLARATIE – CLICK AICI

UTIL – Decizie alocare autoturism pentru nevoile firmei – modelclick aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

PS – puteti introduce in model si alte atributii pe care le doriti, iar daca veniti cu eventuale completati, va rugam sa ni le lasati si noua la comentarii. Multumim.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!