Declarație cu privire la arondarea la Casa de Asigurări de Sănătate dintr-un anumit județ – model 2018

3
2272

Dupa cum majoritatea dintre voi cunosc, la fiecare angajare, in orice program de evidenta contabila/salarizare lucram, avem de introdus o casuta/celula separata cu privire la Casa de Asigurări de Sănătate la care este arondat noul salariat.

Pentru a nu gresi cu ceva si pentru a fi in regula, noul salariat trebuie sa dea o declaratie in acest sens – declaratie ce se pastreaza la dosarul de personal. Avand in vedere cele de mai sus, va supunem atentiei un model orientativ. Speram sa va fie de folos noul model, cu îmbunătățiri fata de cel anterior – link.

PENTRU A DESCARCA MODEL DECLARATIE – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentOPANAF 2093/2018 – proceduri privind definitivarea impozitului anual pe veniturile realizate de persoanele fizice
Articolul următorITM oficial – avertizare agenții de intermediere forță de muncă

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.