Când vor fi recuperate zile libere acordate în luna august 2018 – pentru angajații din sistemul public

1
419

Dupa cum stiti – detalii aiciGuvernul a stabilit ca zilele de 16 și 17 august 2018 fie zile libere pentru salariații din sectorul public, pentru a face legătura între zilele de week-end și ziua de 15 august – detalii zile libere legal 2018 (aici) – declarată nelucrătoare.

Zilele libere vor fi recuperate, în regim de program normal, în zilele de 25 august și 1 septembrie 2018 sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până la data de 7 septembrie 2018, potrivit planificărilor stabilite.

Facilitatea nu se acordă locurilor de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă din cauza caracterului procesului de producţie sau specificului activității.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

De asemenea, pentru funcționarea justiției ca serviciu public, dispozițiile prezentei hotărâri nu se aplică magistraților şi altor categorii de personal din cadrul instanțelor judecătorești implicate în soluționarea proceselor cu termen în zilele de 16 și 17 august 2018 şi nici participanţilor în aceste procese.

Sursa – mmuncii.ro

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.