Declarația Unică are un nou termen de depunere – respectiv 31 iulie 2018 (adoptat azi în ședința de Guvern)

0
338

Persoanele fizice care au obligaţia declarării veniturilor realizate din România sau/şi din străinătate în anul 2017, declarării impozitului pe venitul estimat/norma de venit a se realiza din România în anul 2018, declarării venitului estimat pentru încadrarea ca plătitor de contribuţii sociale (CAS şi/sau CASS) şi, după caz, a declarării contribuţiilor sociale datorate în anul fiscal 2018 trebuie să depună Declaraţia Unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoane fizice, până la data de 31 iulie 2018, inclusiv.

MASURA (prelungirea termenului) A FOST ADOPTATA AZI IN SEDINTA DE GUVERN. Aveti detalii in clipul de mai jos – incepand cu minutul 07:10.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentDeclarația Unică – ANAF a actualizat din nou PDF-ul inteligent oficial (acum la vers. A 1.0.6)
Articolul următorLegea 163/2018 – dividendele se pot plăti TRIMESTRIAL (modificările Legii contabilității nr. 82/1991 și Legii societăților nr. 31/1990)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.