Ghidul privind depunerea în anul 2018 a declaraţiei unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice (ANAF)

0
362

Pe portalul ANAF, în secțiunea „Asistență contribuabili”, rubrica „Ghiduri curente”, a fost publicat „Ghidul privind depunerea în anul 2018 a declaraţiei unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice”.

Acesta poate fi consultat și descărcat utilizând următorul link.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

PENTRU A DESCARCA GHIDUL D. U. 2018 – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentCare este cota de TVA aplicabilă în cazul unui contract de prestări de servicii de consultanță în care se prevede recuperarea de la beneficiar a cheltuielilor privind cazarea, transportul și diurna consultanților?
Articolul următorSubvenții majorate la 2.250 lei pentru angajatorii care încadrează persoane din grupuri vulnerabile sau care încheie contracte de ucenicie sau de stagiu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.