DGAF a verificat în trei zile 3.499 de agenți economici, dacă utilizează aparatele de marcat electronice fiscale. Acțiunile vot continua!

1
166

In perioada 21-23 mai 2018, în cadrul acţiunilor de control operativ desfăşurate la nivel naţional, care au vizat riscurile fiscale asociate dotării şi utilizării aparatelor de marcat electronice fiscale, inspectorii antifraudă au verificat 3.499 contribuabili, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8.872.628 lei (amenzi şi confiscări), după cum urmează:

– s-au aplicat 2.007 sancţiuni contravenţionale principale (171 avertismente și 1.836 amenzi contravenţionale), valoarea totală a amenzilor fiind de 8.284.081 lei ;
– s-au confiscat sume (numerar), venituri ilicite şi bunuri în valoare totală de 588.547 lei.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Direcţia generala antifraudă fiscală actioneaza permanent pentru destructurarea lanţurilor tranzacţionale organizate în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale şi pentru reducerea evaziunii fiscale, în vederea atingerii obiectivului strategic de creștere a gradului de conformare voluntară la declarare și plată.

Acțiunile de monitorizare și control vor continua în perioada următoare.

DETALII ULTIMELE CONTROALE ANAF SI ANTIFRAUDA – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentDecizie responsabil DPO – model orientativ și gratuit
Articolul următorDeclarația Unică – actualizare PDF inteligent oficial ANAF – în data de 24.05.2018

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.