AcasăDeclaratia Unica 212OPANAF 1155/2018 - ANAF elimină la "Declarația Unica", indicativul numeric "212", prevăzut...

OPANAF 1155/2018 – ANAF elimină la „Declarația Unica”, indicativul numeric „212”, prevăzut în dreapta sus (pe prima pagină)

Va informăm pe aceasta cale ca, în Monitorul Oficial nr. 405 din 11.05.2018, a fost publicat Ordinul Presedintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 1155 din 27 Aprilie 2018 – privind modificarea Ordinului Președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 888/2018 pentru aprobarea modelului, conținutului, modalității de depunere și de gestionare a formularului (212) „Declarație unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice“ .

Prin acest ordin – ANAF va elimina indicativul numeric „212”, prevăzut în dreapta sus, pe prima pagină a formularului. Aveti mai jos si textul integral.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

4 COMENTARII

  1. In formularul declaratiei unice nu toate campurile sunt editabile (ex nume contribuabil, adresa etc.)
    Daca CNP- este editabil, aceste campuri sunt preluate automat dintr-o alta baza de date sau trebuie completate olograf?

  2. […] Acesta este actualizat la data de 16.05.2018 si este conform Ordinul Presedintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 1155 din 27 Aprilie 2018 – privind modificarea Ordinului Președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 888/2018 pentru aprobarea modelului, conținutului, modalității de depunere și de gestionare a formularului (212) „Declarație unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice“ – text integral aici […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura