AcasăCodul munciiSalariat cu activitate la domiciliu (art.108 din Codul Muncii ) vs. Telemunca...

Salariat cu activitate la domiciliu (art.108 din Codul Muncii ) vs. Telemunca (Legea nr. 81/2018) – material util

Mulțumită colegilor de pe grup, va supunem atenției un material (4 pagini) ce prezintă o comparație intre munca la domiciliu vs telemunca, care duce la concluzia ca – telemunca = un pericol pentru angajații care lucrează o zi cel putin la terti .

Speram sa va fie de folos. Like si share.

PENTRU A DESCARCA TABELUL COMPARATIV – CLICK AICI

ATENȚIE – recomandam sa descarcați cu Internet Explorer pe moment, deoarece pe celalalte browsere se poate sa aveți mesaje de eroare (malaware, etv.). Va garantam însă ca nu sunt viruși sau alte probleme cu fișierele.

MULTUMIM pentru fisierGABI JELER SI ECHIPA

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

  1. Se poate descarca si cu Chrome, daca mergeti la setari –> avansate –> confidentialitate si securitate si dezactivati protectia impotriva site-urilor periculoase. Poate fi reactivata dupa ce s-a terminat descarcarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!