AcasăCodul munciiCodul Muncii - înainte și după modificările intrate în vigoare la 13.04.2018...

Codul Muncii – înainte și după modificările intrate în vigoare la 13.04.2018 (Lege nr. 88/2018) – tabel comparativ

Mulțumită colegilor de pe grup, va supunem atentiei un tabel comparativ ce prezinta in detaliu modificarile Codului Muncii de dupa 13.04.2018 (aduse se Legea nr. 88/2018), in paralel cu prevederile existente inainte de aceasta data.

Speram sa va fie de folos. Like si share.

PENTRU A DESCARCA TABELUL COMPARATIV – CLICK AICI

MULTUMIM pentru fisierGABI JELER SI ECHIPA

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

9 COMENTARII

  1. Buna ziua, si mie mi s-a intamplat la fel cu toate fisierele – de cateva zile. Chrome mi le blocheaza. Am incercat acum si cu Mozilla si nu se deschide.Imi da mesajul “arhiva este in format necunoscut sau deteriorata”.

  2. Cred ca din tabel lipseste litera e3 al articolului 260 referitoare la primirea salariatilor in afara programului de lucru in cazul cim partiale si sanctionarea cu amenda de 10,000 lei pentru fiecare persoana identificata.

  3. Pe viitor puteti posta un model de acord pentru salariatii mobili si un model decizie persoana desemnata sa pastreze copii cim? Mutumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!