AcasăCodul munciiRegulament Intern - model actualizat la nivelul 2018, cu toate cele necesare...

Regulament Intern – model actualizat la nivelul 2018, cu toate cele necesare (orientativ, trecut prin control ITM)

Mulțumită colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook – va supunem atentiei un model de Regulament Intern (62 de pagini), prezentat de colegi la un control in luna noiembrie 2017 – model asupra carora inspectorii ITM nu au avut „comentarii” .

Acesta este actualizat cu ultima sărbătoare legala, respectiv Vinerea Mare (cf. Legea 64/2018), dar si obligația de a face dovada, cu privire la respectarea datelor cu caracter personal.

PENTRU A DESCARCA MODEL REG. INTERN (2018) – CLICK AICI

VA ASTEPTAM SI PE VOI PE GRUP – SA CONTRIBUITI LA FEL CA CEILALTI MEMBRI, CU MODELE SI INFORMATII – PENTRU A NE FACE TUTUROR „VIATA DE CONTABIL” MAI USOARA. UTIL – Sărbători legale începând cu 12.03.2018 – sau zilele libere în care legal nu se lucrează (conform legislație actualizată)click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

5 COMENTARII

  1. La ce buna informatia daca nu se poate descarca s-o putem vedea? Mesajul,, Fisierul este periculos, asadar Chrome l-a blocat . Renunta”
    Se refera la descarcare model reg. (2018) intern

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!