ATENȚIE, precizări ANAF – Yahoo nu acceptă e-mail-urile transmise de serverele Ministerului Finanțelor Publice

0
322

In cadrul sesiunii de asistenţă online de ieri, 04.04.2018, sesiune cu tema – „Înregistrarea persoanelor fizice în Spațiul Privat Virtual”, s-a pus urmatoarea intrebare – „S-a rezolvat problema de comunicare a actelor in ceea ce priveste SPV-urile persoanelor fizice care se inregistreaza cu o adresa de e-mail din domeniul Yahoo? Sau in continuare recomandati ca inregistrarea sa se faca cu o alta adresa de e-mail decat cea din Yahoo?” .

Raspunsul Agenției Naționale de Administrare Fiscală a fost urmatorul – In urma răspunsului primit de la structura de specialitate, vă informăm că din cauza unor dificultăți de ordin tehnic, domeniul Yahoo nu acceptă e-mail-urile transmise de serverele Ministerului Finanțelor Publice.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

În această situație, există posibilitatea ca mesajele trimise către domeniul Yahoo să nu ajungă la destinatar, sau să ajungă cu întârziere. Din acest motiv, se recomandă ca în relația cu Ministerul Finanțelor Publice – Agenția Natională de Administrare Fiscală, să se utilizeze o adresă de e-mail care să conțină un alt domeniu decât Yahoo.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.