AcasăDeclaratia 112Stare D112 - ce noutăți are link-ul unde verificam recipisele declarațiilor fiscale...

Stare D112 – ce noutăți are link-ul unde verificam recipisele declarațiilor fiscale depuse la ANAF

Probabil stiti cu totii ca link-ul – https://www.anaf.ro/StareD112/ – este locul unde introduceti in prima casuta indexul/respectiv numarul de inregistrare rezultat in urma depunerii unei declarații, iar in a doua casuta CIF-ul companiei pentru care s-a depus declaratia – iar rezultatul acestei operatiuni este furnizarea recipisei pentru orice document depus in ultimele trei luni la ANAF.

Daca ambele date ce se introduc in casute sunt corecte – veti primi o lista a documentelor depuse in aceasta perioada (3 luni).

Iata insa ca dupa ultimele modificari, datorita carora si site-ul ANAF a tot fost in mentenanta, avem si cateva noutati – in sensul ca pe link-ul – https://www.anaf.ro/StareD112/ne apare de acum la “Tip document” categoria de declaratie depusa (conform cu poza prezentata mai jos), putand identifica astfel, mult mai usor, pentru ce declaratie descarcam recipisa.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

Sper ca nu am gresit cu ceva, deoarece nou chiar nu am vazut pana acum aceasta detaliere. Va asteptam la comentarii cu detalii daca ne inselam sau nu.

ARTICOL UTIL – Depunere declarații la ANAF în 2018 – unde verificam starea declarației depuse, cum procedam când nu primim recipisa, retransmitem sau nu dacă nu s-a descarcat recipisa de confirmare a depunerii (INFO) – click aici

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua în sat Costești com Rachiti județul Botoșani sunt cetățeni care vând rachiu la orce ora de noapte acești oameni nu pot fi controlați stau cu un bețiv sii ascult scandalurile de doua luni faceți controale vând țigări rusești familia Mihai Dumitru și RUSU Tanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!