AcasăCodul munciiHG 92/2018 - modificarea structurii Clasificării ocupațiilor din România - nivel grupă...

HG 92/2018 – modificarea structurii Clasificării ocupațiilor din România – nivel grupă de bază (HG 1352/2010)

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 235 din 16.03.2018, a fost publicata Hotărârea Guvernului României nr. 92 din 07 Martie 2018 – pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 1.352/2010 privind aprobarea structurii Clasificării ocupațiilor din România – nivel grupă de bază, conform Clasificării internaționale standard a ocupațiilor – ISCO 08.

Prin prezenta HG:

– la art. 6 – litera i) grupa majoră 9: Muncitori necalificaţi, va deveni litera i) grupa majoră 9: Ocupaţii elementare;
– “Structura Clasificării ocupaţiilor din România – nivel grupă de bază (conform Clasificării internaţionale standard a ocupaţiilor – ISCO 08)” se modifică şi se înlocuieşte cu anexa la prezenta hotărâre.

PENTRU A DESCARCA HG 92/2018 (INTEGRAL) – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!