Declarații fiscale cu termen limită de depunere în luna MARTIE 2018 – calendar declarații și obligații lunare ANAF

1
348

Pe parcursul si in special al finalul lunii MARTIE 2018 (mai exact in perioada 15-31.03.2018), trebuie depuse la unitățile teritoriale MFP/ANAF (ghișeu sau online), după caz, declarațiile fiscale precizate mai jos.

Multumiri pentru fisier ANAF. UTIL – DACĂ DORIȚI SA ȘTIȚI CE TREBUIA DEPUS LUNA TRECUTA (PANA LA DATA DE 25-30/31)CLICK AICI .

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Abonează-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

PENTRU A DESCARCA FISIERUL – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentSinteza săptămânii 26.02.2018 – 02.03.2018 – OUG și calcule noi la concedii medicale și indemnizații sănătate, legislație noua split TVA, modele utile pentru contabili, etc.
Articolul următorATENȚIE – angajații part-time cu mai multe contracte (CIM-uri) – trebuie să declare până azi (05.03.2018) veniturile din luna FEBRUARIE 2018

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.