Deducere personala 2018 – acordata angajaților cu venituri lunare brute de maximum 3.600 de lei (info)

2
3800

Deducerea personala este acordata angajatilor cu venituri lunare brute de maximum 3.600 de lei, care au sau nu persoane in intretinere. Deducerile personale sunt degresive si se stabilesc conform urmatorului tabel:

Click pe poza pentru marire.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Persoane in intretinere poate fi sotia/sotul, copiii sau alti membri de familie, rudele contribuabilului sau ale sotului/sotiei acestuia pana la gradul al doilea inclusiv, ale caror venituri, impozabile si neimpozabile, nu depasesc 510 lei lunar.

Pentru contribuabilii care realizeaza venituri brute lunare din salarii de peste 3.600 lei nu se acorda deducerea personala.

Sursa – specialistii Upline HR . Upline HR vine in sprijinul partenerilor sai cu servicii complete de salarizare si administrare de personal.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentAnunț nou ITM – adresat persoanelor care solicita extras Revisal (de la angajator sau de la ITM). Termen eliberare – 15 zile de la data solicitarii
Articolul următorDeclarația 112 – ANAF a publicat PDF-ul inteligent necesar pentru generare formular (incepand cu ianuarie 2018)

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.