AcasăCodul munciiTabel calcul contribuții CIM parțiale - pentru persoane care nu sunt excepții...

Tabel calcul contribuții CIM parțiale – pentru persoane care nu sunt excepții (exemple in baza OUG 3/2018)

Multumita colegilor de pe grupul – Salarizare, Resurse Umane, Codul Muncii – care se implica tot timpul in sprjinirea celorlalti colegi, va supunem atentiei un calcul pentru CIM-urile partitiale, avand la baza modificarile aduse de Ordonanța de urgență a Guvernului României nr. 3 din 08 Februarie 2018text integral – privind unele măsuri fiscal-bugetare, publicata in Monitorul Oficial nr. 125 din 08.02.2018 .

Speram sa va fie de folos. Asteptam si comentarii, daca este corect sau nu.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

Ajustarea prevederilor Codului Fiscal – ce aduce nou OUG nr. 3/08.02.2018 (oficial ANAF) – click aici

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

10 COMENTARII

  1. Buna ziua,
    In cazul in care salariatul cu handicap are marit salariul cu mai mult de 20% fata de dec.2017 cum ii va fi calculat CASS-ul, tinand cont ca in dec a avut venit brut mai mare decat in celelate luni ale anului si rezultatul imi da negativ?Nu-i mai retin CASS deloc?

  2. Cat plateste angajatorul pe luna pentru un angajat cu salariu minim pe economie? Total fara sa mai plateasca si angajatul.

  3. Buna ziua,
    Cum contam diferenta suportata de angajator in cazul unui contract de munca part-time cu 2ore/zi si un brut de 475 lei? Si mai ales cum reflectam sumele in D112 ca sa le utem plati?
    Va multumesc.

  4. la asoc.propr.avem f.serviciu cu program 2h,in ian 2018 s-a marit salariu brut in asa fel incit sa aiba sal.net ca in dec, dar contrb.s-u retinut la sal minim /econ,am facut decl.112 am virat contr.coresp(475 si 190) iar acum cu febr.conf.org 3/08.02.2018 ce facem ii modificam salariu brut care este deja transmis in revisal cu act ad.la cim iar diferentele nu tot asoc le recupereaza de la locatari, sau ramine cum am stabilit la 01.01.2018?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!